Yoga Waalre

Hoewel gevestigd in Valkenswaard, kun je ook voor yoga in Waalre prima een beroep op mij doen. Dat geldt al eveneens als je zoekt naar yoga in Veldhoven en Eindhoven. In Waalre verzorg ik graag yogalessen Het gaat dan specifiek om hatha yoga. Deze manier van yoga helpt om de eenheid van lichaam en bewustzijn te bevestigen. Daarbij is ademhaling de verbindende factor.

Hatha Yoga

Fysieke yoga en de beste ademhalingsoefeningen

Yoga in Waalre is in essentie gericht op de houding van het lichaam en de ademhaling. Kies je voor yoga dan krijg je te maken met fysieke yoga oefeningen om zo het lichaam sterk en vooral ook soepel te houden. Verder krijg je te maken met ademhalingsoefeningen. Dit vooral om rustiger te worden. Verder werken we aan je houding, dansen we en werken we met klankschalen. 

Alles draait om evenwicht

Kies je voor yoga in Waalre dan draait alles om evenwicht. Doel is om via inspanning en ontspanning toe te werken naar een staat van volledige balans en evenwicht. Het is logisch dat je kiest voor yoga. Er kleven namelijk nogal wat voordelen aan yoga. Zo wordt  niet alleen je lichaam leniger, maar ook sterker. Van yoga krijg je bovendien energie waardoor jij je fitter gaat voelen. Je gaat door het volgen van yoga beter slapen en de weerstand wordt aanzienlijk verhoogd. Ook de werking van de spijsverbetering wordt verbeterd, zoals dat ook geldt voor de bloedsomloop. De geest wordt gekalmeerd en yoga biedt je ontspanning. Daardoor ben je in staat om je beter te concentreren en dat zorgt er weer voor dat je beter in staat bent om op je intuïtie af te gaan.

Kinder Yoga

Kies je voor yoga in Waalre, dan keer je terug naar je innerlijke

Kies je voor yoga in Waalre, dan kies je voor een terugkeer naar het innerlijke. Ik kan je veel bieden als het gaat op yoga. Om de filosofie eigen te maken, heb ik de opleiding yogadocent gevolgd. Ik leerde er de filosofie, maar ook de achtergronden van yoga en lichaamshoudingen. Bovendien leerde ik veel over het ademen, beheersing van de ademhaling, ontspanning, meditatie, anatomie en mantra’s. En daarmee heb ik nog slechts het topje van de ijsberg van mijn parate kennis benoemd.

Yoga met Yoga kan je veel voordelen bieden

Voldoende redenen dus om ook voor yoga in Waalre te kiezen. Het maakt je een ander mens en biedt gewoon veel voordelen. Mag ik je straks als nieuwe klant welkom heten in Waalre, Eindhoven, Veldhoven of Eindhoven?

Contact
Ben je geïnteresseerd? Wil je een GRATIS proefles volgen?