Yoga Valkenswaard

Er zijn meer dan voldoende redenen te bedenken waarom ook jij zou moeten kiezen voor yoga in Valkenswaard. Je kunt er overigens ook voor kiezen om yoga in Waalre of in Eindhoven te volgen. Ik kan je yoga in Valkenswaard aanraden. Met yoga keer je nadrukkelijk terug naar je innerlijke en ik als yogadocent help je daar graag bij.

Hatha Yoga

De eenheid van lichaam en bewustzijn

Als ik het heb over yoga, dan doel ik op hatha yoga. We zoeken bij deze manier van yoga naar de eenheid van lichaam en bewustzijn. Ademhaling speelt daarbij nadrukkelijk de hoofdrol. Kies je voor yoga in Valkenswaard, dan is dat yoga waarbij de aandacht vooral gericht is op de lichaamshouding en de ademhaling. Ik bied je fysieke yoga oefeningen om zo het lichaam soepeler en vooral ook sterker te maken en te houden. Met de ademhaling oefenen we vooral om rustiger te worden. We werken bij yoga in Valkenswaard met houdingen, dansen en ik maak al eveneens gebruikmaken van klankschalen.

Kiezen voor yoga in Valkenswaard is een echte aanrader

Kiezen voor yoga in Valkenswaard is aan te raden. Er kleven namelijk veel voordelen aan het volgen van een yoga les. Zo worden de spieren in je lichaam leniger en sterker. Je krijgt bovendien energie en gaat je veel fitter voelen. Yoga zorgt voor een verbetering van de weerstand en ook de spijsvertering werkt beter als je kiest voor yoga in Valkenswaard. Yoga in Valkenswaard zorgt voor een betere bloedsomloop en het kalmeert de geest en brengt de nodige ontspanning. Daardoor ben je in staat om je beter te concentreren en dat zorgt er weer voor dat je gemakkelijker de intuïtie kunt volgen. 

Kinder Yoga

Ik heb zelf een opleiding yogadocente in Bilthoven gevolgd

Als ik naar mezelf kijk, dan staat yoga voor het terugkeren naar het innerlijke. Om zelf de filosofie achter yoga eigen te worden heb ik de opleiding yogadocente gevolgd in Bilthoven. Ik heb daar veel geleerd over de filosofie, maar zeker ook over de verschillende lichaamshoudingen, de beheersing van de ademhaling, ontspanning, meditatie, anatomie, mantra’s en ook chakra’s. Daardoor kan ik je goed van dienst zijn en laat ik je graag kennismaken met de voordelen die yoga in Valkenswaard ook jou kan bieden. Je voelt je door het volgen van yoga een ander en fitter mens. En dat zowel in fysiek als in geestelijk opzicht. Redenen genoeg dus om je aan te melden en ook voor yoga te kiezen.

Contact
Ben je geïnteresseerd? Wil je een GRATIS proefles volgen?