Yoga Veldhoven

Als je terug wilt keren naar je innerlijke, dan is het verstandig om yoga in Veldhoven te gaan doen. Ik kan je als yogadocente op een breed vlak van dienst zijn en kan ik je helpen om je lichamelijk en geestelijk fitter te voelen. Kies je voor yoga in Veldhoven of yoga in Valkenswaard? Je hebt er, zo durf ik wel te stellen, erg veel profijt van.

Hatha Yoga

Ademhaling speelt een cruciale rol bij yoga in Veldhoven

Kies je voor yoga in Veldhoven, dan kies je specifiek voor hatha yoga. Dit is een manier van yoga die lichaam en bewustzijn verbindt en waarbij de ademhaling een cruciale rol speelt. Yoga is vooral gericht op de houding van het lichaam in combinatie met ademhalingsoefeningen. Je krijgt van mij fysieke yoga oefeningen voorgeschoteld om zo je lijf en je leden soepel te houden. De ademhalingsoefeningen helpen je vooral om veel rustiger te worden. We gaan samen werken aan je houding, we gaan dansen en bij yoga maak ik gebruik van klankschalen.

Van yoga krijg je echt meer energie

Er zijn meer dan genoeg redenen te benoemen om toch vooral voor yoga in Veldhoven te kiezen. De spieren van het lichaam houd je met yoga steeds lenig en soepel. Van yoga krijg je energie en gaat iedereen zich veel fitter voelen. Je slaapt bovendien beter en de weerstand wordt verhoogd. Yoga is goed voor de spijsvertering en voor je bloedsomloop. Ook de geest wordt gekalmeerd en daardoor ervaar je ontspanning. Je gaat je bovendien veel beter concentreren daardoor kun je weer beter op je intuïtie afgaan.

Kinder Yoga

Leer terugkeren naar je innerlijke

Door te kiezen voor yoga in Veldhoven leer je terug te keren naar het innerlijke. Bij mij ben je aan het juiste adres. Ik heb namelijk de yogadocente opleiding gevolgd in Bilthoven en ken de filosofie achter yoga. Daarnaast heb ik me bekwaamd op het gebied van de verschillende lichaamshoudingen, de beheersing van de ademhaling en weet ik echt alles van ontspanning, meditatie, anatomie, mantra’s en chakra’s. Goed idee dus om voor yoga in Valkenswaard of yoga in Waalre te kiezen. Je wordt er een ander en fysiek en geestelijk fitter mens van. Voldoende redenen dus om ook te kiezen voor yoga, iets wat ik behalve in Veldhoven dus ook aanbiedt in Valkenswaard, Eindhoven en dus in Waalre. Op alle locaties kan ik je meer dan goed van dienst zijn. 

Contact
Ben je geïnteresseerd? Wil je een GRATIS proefles volgen?