Yoga Eindhoven

Kies je voor yoga in Eindhoven, dan kies je voor een terugkeer naar je innerlijke. Behalve dat ik yogalessen in Eindhoven aanbied, kun je ook prima terecht bij mij voor yoga in Waalre, Valkenswaard en Veldhoven. Wanneer ik het heb over yoga in Eindhoven, dan doel ik specifiek op hatha yoga. Dit is een vorm van yoga die staat voor verbinding van lichaam en bewustzijn en waarbij ademhaling de belangrijkste rol speelt.

Hatha Yoga

We richten ons vooral op lichaamshouding en ademhaling

Wanneer je besluit te kiezen voor yoga in Eindhoven dan gaan we ons specifiek richten op lichaamshouding en de ademhaling. Ik schotel je de beste fysieke yoga oefeningen voor om zo je lichaam sterk en lenig te houden. We gaan daarna aan de slag met ademhalingsoefeningen. Die hebben als doel om je vooral rustiger te maken. We werken aan houdingen, we gaan dansen en bij yoga werk ik bovendien met klankschalen.

Bij yoga in Eindhoven draait veel om het vinden van evenwicht

Bij yoga in Eindhoven draait het om evenwicht. Via inspanning en ontspanning wordt je uiteindelijk naar een staat van volledige balans en evenwicht toegewerkt. En dat is toch precies wat jij ook wilt? Wat de voordelen van yoga zijn? Je lichaam wordt en blijft soepel. Daarnaast krijg je van yoga meer energie en ga jij je fitter voelen. Je gaat door yoga beter slapen en de weerstand wordt door yoga in Eindhoven nadrukkelijk verbeterd. De spijsvertering wordt bovendien verbeterd en datzelfde geldt voor de bloedsomloop. De geest kalmeert en je voelt ontspanning. Je kunt je beter leren concentreren en kunt daardoor weer beter afgaan op jouw intuïtie. Zijn dat al niet voldoende redenen om ook te kiezen voor mijn yogalessen?

Kinder Yoga

Ik ken de filosofie achter yoga en kan je alles vertellen over lichaamshouding en ademhaling

Ik heb me middels de opleiding, yogadocente, in Bilthoven verdiept in de filosofie achter yoga. Voor mij is het nadrukkelijk terugkeren naar het innerlijke. Ik ken niet alleen de filosofie, maar heb ook alles geleerd over de verschillende lichaamshoudingen, de beheersing van de ademhaling, ontspanning, meditatie, anatomie, chakra’s en mantra’s. Je bent bij mij dus precies aan het juiste adres als jij ook wilt profiteren van de voordelen die yoga je kan bieden. Maak dus snel een afspraak zodat jij ook snel kunt profiteren van de geestelijke en fysieke voordelen die yoga ook je kan bieden.

Contact
Ben je geïnteresseerd? Wil je een GRATIS proefles volgen?